KNIPPEN VOOR HAAR, HEM & DE KIDS. AAN HUIS OF IN DE SALON!

Het is belangrijk om je haren goed te onderhouden. Zo kom je altijd netjes en fris voor de dag. Het is dan fijn om iemand te hebben die flexibel is en je kan behandelen waar en wanneer je maar wilt. Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het kappersvak en hiervoor de nodige opleidingen gevolgd. Daarnaast ben ik altijd op de hoogte van de laatste haartrends en de beste behandelingsproducten.

WERKWIJZE BIJ BEHANDELINGEN

01
Uw wensen
Wat wilt u graag bereiken met de behandeling? Heeft u speciale wensen of verwachtingen? Dan kunnen we gericht aan de slag gaan.
02
Structuur en conditie haartype beoordelen.
Elk haartype heeft een andere aanpak nodig. Door eerst een beoordeling te doen kunnen we gericht aan de slag gaan.
03
Behandelen en klaarmaken
We gaan aan de slag en ik zorg dat het eindresultaat precies is wat je voor ogen had!

BRUID EN BRUIDEGOM

De trouwdag is een belangrijke dag in iemands leven en dat zorgt automatisch voor wat spanning en de nodige hectiek. Daarom is het op zo’n spannende dag erg prettig als u uw kapsel(s) en de eventueel bijbehorende visagie in de rust van uw eigen vertrouwde omgeving door iemand laat verzorgen met hart voor het vak en die beschikt over de professionele kwaliteiten die deze belangrijke stap in uw leven verdient.

VERWEN ARRANGEMENT

Leuk om te geven bij feestelijke gelegenheden of gewoon lekker voor jezelf! Het verwen arrangement bestaat uit een knipbeurt (incl. föhnen) en een relaxte gezichtsbehandeling (reiniging). Samen voor slechts €49,95.