ONSPANNING

Rust en ontspanning is belangrijk voor je innerlijke gezondheid. Gun jezelf een moment van ontspanning. Ik bied verschillende wellness- en ontspanningsbehandelingen aan, waaronder gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages, hot-stone behandelingen, voetreflexen. Hiervoor heb ik de benodigde diploma’s behaald.

Lichaamsmassages

Bij lichaamsmassages gaat het er uiteraard om, om tot ontspanning te komen. Door het gebruik van natuurlijke of essentiële oliën ontspant je lichaam en wordt de bloedsomloop en het spierweefsel verbeterd. Hierdoor wordt het lichamelijke welzijn bevorderd. Opgebouwde spanningen vloeien weg, waardoor u zich weer als herboren voelt.

Voetreflexmassage

Een voetreflexmassage is een natuurlijke geneeswijze die gebaseerd is op de gedachte dat lichaam en geest een eenheid zijn, wanneer deze uit balans of verstoord zijn kan voetreflex­therapie deze weer in evenwicht brengen. Op onze handen en voeten bevinden zich reflexzones die corresponderen met alle klieren, organen en andere delen van het lichaam. Door een voetreflexmassage ontstaat er een stimulerende werking naar de organen en zal de blokkade zich opheffen, het reinigingsproces in de lymfeklieren zal verbeteren, en het lichaam wordt gestimuleerd.

VERWEN ARRANGEMENT

Het Verwen Arrangement is een leuk cadeau om te geven en een leuk cadeau om te krijgen. Het bestaat uit een haar- of huidbehandeling en een gezichts(reinigings)behandeling. Nu samen voor het bedrag van € 49,95.